Blog Archives

Inbjudan om uppdatering för skrivare/sekreterare i Rallylydnad. Läs mer Rally-inbjudan.

No Comments

Välkomna på klubbmöte i stugan den 19 maj kl.18:30. Roligt om så många som möjligt kan närvara :)

No Comments

Den 8 maj kl. 12:00-15:00 är det städdag på klubben. Vi fixar till i stugan och på området. Varmt välkommen att hjälpa till. Allas hjälp behövs!

No Comments
”Fråga vad du kan göra för din hund, inte vad din hund kan göra för dig”

Den 10 mars kommer Kerstin Malm till Skara och föreläser. Mer information finner du här: Kerstin Malm – Föreläsning

/ THUS

No Comments

Tillstånd att genomföra tränings-, prov- och tävlingsverksamhet med hundar under den så kallade hundförbudstiden 1 mars – 20 augusti.

Länk till SBK hemsida om detta: http://www.brukshundklubben.se/funktionar/klubb-organisation/forbund/nyheter/2016/02/tillstand-att-genomfora-tranings-prov-och-tavlingsverksamhet-med-losa-hundar/

No Comments

Ingen har väl missat att vi anordnar en Agilitytävling den 27 aug. Det är många förberedelser och mycket som ska klaffa för att få ihop ett event så stort som detta. Vi letar sponsorer, funktionärer, ljudanläggning, tävlingsledare, domare med mera. Allt måste falla på plats.

Det vi behöver på tävlingsdagen är just DU! Din hjälp skulle betyda mycket. Om du kan tänka dig att hjälpa till så ta kontakt med någon i agilitysektorn. Liten som stor hjälp uppskattas!

/ Agilitysektorn

No Comments

Nu börjar kurssidorna ta fart. De har fått en liten ny design och man kan redan direkt via sidan anmäla sig till kursen. Hoppas alla tycker det var till det bättre :)

No Comments

Ja som ni säkert ser så sker det just nu ett byte av layouten. Detta var planerat sedan tidigare men blev ju lite i panik nu när wordpress automatiska uppdatering inte alls fungerade som den skulle. Tidigare layout filer raderades tyvärr.

Alla sidor är såklart inte klara och det finns fortfarande mycket som ska fixas till. Men ni kan nå alla kurser och tidigare information precis som innan.

No Comments

Igår strulande den automatiska uppdateringen av wordpress som hemsidan byggs genom. Detta gör att mycket data har försvunnit och den gamla sidan vill inte helt fungera. Ni kommer åt allt som tidigare men jag hoppas att ni har överseende med hur sidan ser ut för tillfället. Vi kommer inom kort bygga upp den igen. Det går tyvärr bara inte på en dag :(

No Comments

Vet ju att vi har fler ekipage på klubben som tävlar! Vore så roligt att få presentera dessa på vår hemsida. Kika in under Tävling - Tävlingsekipage och skicka in dina uppgifter!

No Comments

- Den naturliga mötesplatsen för regionens alla hundägare

No Comments

- Den 8-10 juli anordnar vi ett läger för våra ungdomar. Läs mer under Aktuella kurser.

No Comments