Home » Articles posted by Habobrukshundklubb

Till att anmälan till Klubbmästerskapet 2015 går ut. Så skicka nu in din anmälan. Ju fler dessto roligare!

På torsdag är Egenträningen i Agility inställd pga Klubbmöte. Vi ses igen den 15 okt!

Den 8 okt kl. 19:00 bjuds samtliga medlemmar in till klubbmöte. Varmt välkomna!

Ni missar väl inte att anmäla er till årets fest!? I samband med Klubbmästerskapet anordnas en fest på kvällen med liveunderhållning och prisutdelning. Önskar du gå vore vi tacksamma om du anmälde dig via formuläret under Tävling – Klubbmästerskapet. Så vi lättare kan beräkna mat osv.

Svenska Brukshundklubben Skaraborgsdistriktet och Studiefrämjandet inbjuder alla medlemmar den 22 november till en föreläsning i Raskunskap. Läs mer här till höger under Information från Distriktet.

För att göra KM i Agility ännu roligare så slänger vi in ett Tunnelrace. Tävlingen är dock fristående och räknas inte med i KM resultatet. Det är en bana med endast tunnlar (start/mål är hopphinder), och alla hundar över 10mån är välkomna. Läs mer under Tävling – Klubbmästerskap.

Torsdagen den 27 aug kör vi igång med egenträningen i Agility. Som vanligt är den kl 18:30 och det finns alltid en ansvarig person på plats. För att läsa mer gå in på Utbildning – Egenträning – Agility

Tyvärr har vi ingen möjlighet att anordna egenträning i Rallylydnad till hösten. Men kom gärna förbi på torsdagar för det kan minsann finnas folk på plats ändå som tränar, och då kan vi ju hjälpas åt. Eventuellt återkommer egenträningen till våren annars.

På torsdag 20 aug kl. 18:30 drar höstens egenträning i Lydnad igång igen. Läs mer under Utbildning – Egenträning – Lydnad

Den 24 okt anordnar vi KM på Habo Bk. Grenarna det ska göras upp i är Lydnad, Rallylydnad och Agility. Det kommer bli en rejäl fest i samband med detta så anmäl dig direkt! Läs mer under Tävling – Klubbmästerskap 2015

Söndag 27 sept är det dags för Agility DM i Lidköping. Det vore riktigt roligt om just du ville vara med och representera Habo Bk. Läs mer under Tävling – Aktuella tävlingar och anmäl dig direkt!

Äntligen kommer den rappa och duktiga agilityföraren Elin Fahlgren till oss på Habo Bk. Den 19 sept kan ni boka in för en dag att springa och triggas i vår härliga sport Agility. Läs mer under Utbildning – Aktuella kurser.